Покана за втора лекция на проф. д-р Румен Хичев

ОЩЕ АКТУАЛНИ ДАННИ ЗА ИМУНИТЕТА, НОВИТЕ ЩАМОВЕ И ТЕРАПИЯТА – ОТ ПРОФ. Д-Р РУМЕН ХИЧЕВ

Поради огромния интерес към последните данни за имунитета след ваксинация, в сравнение с този след преболедуване, тази събота, 30 октомври 2021 г. в 16:00 часа българско време (9:00 AM US EDT) проф. д-р Румен Хичев (ръководител на група към Департамента по здравеопазване на САЩ) ще представи отново онлайн лекцията „ИМУННАТА ЗАЩИТА СЛЕД ПРЕБОЛЕДУВАНЕ НА COVID-19 Vs ИМУНИТЕТЪТ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ”.

В нея ще бъдат включени и обобщените данни от цял свят през последната седмица, която се оказа предизвикателство за здравните системи в много страни. Ще има и медицинска статистика, най-новите медикаменти и протоколи за лечение – в полза на българските му колеги.

За да се включите и да имате възможност да зададете своите въпроси, трябва да се регистрирате тук:
https://attendee.gotowebinar.com/regist…/3167612054386199311

След това ще получите имейл с потвърждение и съответните инструкции за включване.

Поради специфичната терминология, събитието е подходящо за медицински лица и администратори, както и за ресорни жуналисти, които отразяват здравния сектор. Необходима е предварителна регистрация.

Допълнителна инфорация можете да откриете и в събитието в страницата на агенцията за антикризисен PR и дигитален маркетинг PRBulgaria във Facebook:
https://fb.me/e/19UqPsAHb

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Share this post